Meeting Janus te Seraing 17 & 18 januari 2015
Bericht toegevoegd op 19/01/2015 20:16:19

Ons eerste avontuur zit erop, het was een lang en vermoeiend weekend voor iedereen, in eerste plaats voor onze zwemmers natuurlijk, vroeg uit de veren, dan een lange dag aan het zwembad, weer terug naar ons huisje, wat eten, nog wat tijd voor ontspanning en dan terug onder de wol voor de volgende dag.

Nu in ons voorgaande bericht stelden we ons de vraag of het harde labeur van de trainingen in de kerstvakantie zijn vruchten zou afwerpen en ik kan maar een ding zeggen dit was zeker het geval.

In de voormiddag werden de series afgewerkt, om je dan voor de finales in de namiddag te kunnen kwalificeren. We wisten zomaar even 27 individuele finale plaatsen te behalen, sommige per leeftijdsklasse, andere waren open finales.

Dit resulteerde ook nog eens in de volgende behaalde medailles:

Goud.
Geuens Lars 50 vrije slag

Zilver
Geuens Lars 50 en 100 vlinderslag
Mentens Jarne 50 vrije, 50 rug en 100 rugslag
Emmers Jim 50 en 100 schoolslag
Rubens Toon 200 vlinderslag

Brons.
Hermans Lars 50 schoolslag
Geuens Lars 50 rugslag

Ook werden er zo vroeg op het seizoen al A-tijden behaald door Mentens Jarne op de 100 rugslag en door Emmers Jim op de 200 schoolslag, het regelement hierom trend is dit jaar verandert voor de 11 en 12 jarige zij konden vroeger enkel op de 200 wisselslag en de 400 vrije slag A-tijden behalen, vanaf nu kunnen zij ook op iedere slag A-tijden behalen en dit vanaf de 100 meter afstanden. Heb nu wel bijna een secretaresse nodig om alles na te kijken en bij te houden, indien ik er soms eentje mis, schiet mij dan niet af maar laat het dan even weten dan pas ik het nog aan.

Hierbij nog de volledige uitslag van de wedstrijd:

Uitslag 'Meeting Janus'.

Ons huisje wat we bewoonden was met alle comfort voorzien om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, poolbiljart, tafelvoetbalspel, dartspel, sauna, whirlpool en noem maar op, ik hoop dat iedereen zich goed geamuseerd heeft want dat is net zo belangrijk dat we er op alle gebied een goed gevoel aan overhouden. Dan kunnen we daar volgend jaar misschien nog een vervolg van maken.

Iedereen een dikke proficiat voor de behaalde resultaten en ook de ouders die er samen een onvergetelijk weekend van gemaakt hebben voor jong en oud.

Volgende afspraak zijn de Vlaamse Jeugdkampioenschappen op 6,7 & 8 februari in de Wezenberg in Antwerpen, dan 15 februari in het prachtige Pieter V/D Hogenband zwembad in Eindhoven.

Sportieve groetjes.

243963 bezoekers sinds 15/08/2003