800 Meterwedstrijd Mol
Bericht toegevoegd op 08/12/2014 12:58:42

Ze hebben het allemaal super gedaan onze kleine selectie deelnemers aan de 800 meter van Mozka in Mol.

Onze nieuwkomers Daan en Birgit hebben er de eerste competitiewedstrijd onder het OZV-vaandel weer op zitten, Daan wist meteen door te stoten naar een derde plaats in het algemeen klassement, voor Birgit kwam het neer om een eerste tijd op deze afstand neer te zetten en daar is ze met een mooie tijd in geslaagd, Ruben bleef in de buurt van zijn vorige tijd, Thijs deed er zo maar eens even 50 seconden vanaf meteen goed voor een A-tijd op deze afstand en onze jongste telg Jarne liet ook meteen zien dat dit een afstand naar zijn zin is met een meer dan prima tijd en dat leverde hem nog een Haai-tijd op.

Proficiat allemaal, op naar de volgende wedstrijd, namelijk op 21 december trekken we allen samen naar onze buren van Bree voor de X-mass Balls wedstrijd, de laatste wedstrijd van 2014 alweer.

Hierbij nog de volledige uitslag van de wedstrijd:

Uitslag Mol.

Tot Binnenkort.