Kids-Swim ZCN
Bericht toegevoegd op 17/11/2014 20:16:55

Terwijl onze competitiezwemmers van een rustig weekend genoten hebben, zijn onze niet-vergunninghouders gaan deelnemen aan de kids-swim georganiseerd door ZCN in ons eigen Dommelslag zwembad. En ze hebben het allemaal supergoed gedaan. Dit leverde verschillende podiumplaatsen op en zelfs een eerste plaats van het gemengd estafette team en ze brachten nog een mooi aandenken mee naar huis voor hun prima prestaties. Zo zie je maar dat de toekomst van Ozv weeral verzekerd is. We mochten volgende ere plaatsen noteren:

1 ste plaats.
Floortje Van Den Elsen 50 schoolslag en 50 rugslag
Liene Abrahams 25 rugslag
Nelle Theuwis 25 vrije slag en 25 schoolslag

Estafette Team gemengde

2 de plaats.
Liene Abrahams 25 schoolslag

3 de plaats.
Laura Petrosvan 50 vrije slag + 50 schoolslag en 50 rugslag
Tuur Dilissen 50 rugslag

Hierbij nog de volledige uitslag van de wedstijd.

Uitslag Kids-Swim.

We wensen alle zwemmers en hun begeleiders en trainsters Silke, Cindy en Fabienne een dikke proficiat.

Er zijn ook foto's te bewonderen in ons fotoalbum, zo te zien hadden onze 2 begeleidsters Cindy & Silke het er ook naar hun zin.

Volgende afspraak aanstaande Zondag tijdens de 3de dag van de Limburg-cup te Hasselt.

Sportieve groeten.

1. Koen (18/11/2014 08:27:07)
Proficiat allemaal en dank aan Cindy & Silke voor het begeleiden van onze jonge zwemmertjes.

243936 bezoekers sinds 15/08/2003