400 meter wedstrijd Landen
Bericht toegevoegd op 11/11/2014 20:57:49
Beste Sportvrienden,

De wedstrijd in Landen kan weer naar de geschiedenisboeken geschreven worden. Het werd weer een dag met mooie tijdsverbeteringen. De persoonlijke cijfers werden weer scherper gezet, met verbeteringen van 4 seconden tot maar liefst meer dan 50 seconden. De harde labeur heeft weer voor iedereen zijn vruchten afgeworpen, ik zou zeggen probeer dit vol te houden en Lars H. tegen de volgende keer de vingernagels laten groeien en de A-tijd op de 400 vrije slag is zeker een feit.
Als we naar de medailles kijken was er een 3de plaats voor Cuypers Joos te bejubelen bij de 400 meter wisselslag, Marte strandde op 2 honderdsten van een mooie 3de plaats.

Hierbij de volledige uitslag van de wedstrijd.

Uitslag Landen

Volgende afspraak Zondag 23/11/14, dan vind in Hasselt de 3de dag van de Limburg B-circuit plaats.

Veel succes aan de deelnemers gewenst en een dikke proficiat aan de zwemmers in Landen.

1. joseppe (13/11/2014 10:17:24)
Awel zwemmers en trainers,
goed gedaan, met zo een tijden, daar kun je nog eens mee thuiskomen.
En natuurlijk ook de ouders want zonder hen en de officials gaat het niet.
Proficiat.

244788 bezoekers sinds 15/08/2003