Provinciaal Kampioenschap dag 1 te Lommel
Bericht toegevoegd op 29/09/2014 17:04:55

Aanstaande Zondag gaan we richting Lommel om er deel te nemen aan dag 1 van het Provinciaal Kampioenschap.

Omdat er verschillende richtlijnen te respecteren zijn sommen we ze even voor jullie op:

Uurregeling Voormiddag :

- inzwemmen meisjes van 08.45 u. tot 09.05 u.
- inzwemmen jongens van 09.05 u. tot 09.25 u.
- Juryvergadering om 08.45 u. (grote kleedkamer 6)
- start wedstrijd : 09.30 u. (!!) (einde omstreeks 12.20 u.)

Uurregeling Namiddag :

- inzwemmen jongens van 13.15 u. tot 13.35 u.
- inzwemmen meisjes van 13.35 u. tot 13.55 u.
- Juryvergadering om 13.15 u. (grote kleedkamer 6)
- start wedstrijd : 14.00 u. (einde omstreeks 16.40 u.)

Om onze poetsploeg haar werk te kunnen laten doen zal de zwembadhal volledig ontruimd worden tussen 12.20 u. en 13.00 u.

Kleedruimten :

- Kleedkamer 6 zal niet gebruikt kunnen worden tussen 08.45 u. en 09.30 u. alsook tussen 13.15 u. en 14.00 u. (juryvergadering)
- De zwemmers/zwemsters worden met aandrang verzocht geen kleding e.d. achter te laten in de kleedruimten.

Tent :

Omdat wij voldoende plaats moeten voorzien voor het publiek is de zitruimte voor de zwemmers/zwemsters in de zwembadhal eerder beperkt.
Wij voorzien daarom in de zwembadhal geen afgebakende zones per zwemclub, hetgeen we wel doen in de (verwarmde) grote (150 m²) tent die (via de doorgang t.h.v. het instructiebad) enkel toegankelijk is voor de zwemmers/zwemsters en hun begeleid(st)ers.
Deze tent is bestemd als rust en ontspanningsruimte. Gelieve Uw zwemmers/zwemsters te vragen hun slippers en hun badmantel/training niet te vergeten.
Na het verlaten van de tent dient men steeds het voeten bad te gebruiken !

Oproepkamers :

M.h.o.o. een vlot verloop van de wedstrijd maken we gebruik van twee oproepkamers welke zich in de zwembadhal (t.h.v. omroeper) zullen bevinden.

Veel info om je aan te houden, gelieve dit dan ook te respecteren aub, maar vergeet natuurlijk niet te zwemmen zou je hierbij bijna vergeten.

Wedstrijdprogramma Lommel.

Veel succes aan iedereen gewenst.

243969 bezoekers sinds 15/08/2003