Bokkerijder 2014
Bericht toegevoegd op 22/09/2014 21:48:03

Zo juist is de tent nog afgebroken en zijn de laatste restjes opgeruimd, daarmee kunnen we onze 28ste editie van de 'Bokkerijderswedstrijd' helemaal afsluiten. Het heeft enkele dagen vele fysieke inspanningen met zich meegebracht, maar het was zeker de moeite waard. Heel veel positieve reacties van de andere zwemclubs, dit is dan al een bevestiging van terugkomst voor volgend jaar. Het liep misschien organisatorisch niet altijd van een leie dakje, maar daar kunnen we voor volgend jaar alleen maar van leren en verbeteren. Maar één ding is zeker zonder de vele helpende handen van jullie hadden we dit zeker niet kunnen realiseren, dus een welgemeende dank aan alle hulpverleners.

Het sportief gedeelte van onze Club kunnen we alleen maar bejubelen, met 52 individuele medailles, 4 medailles bij de aflossingen en een derde plaats in de eindstand hebben we onze start zeker niet gemist. Bij de individuele medailles waren er 15 Goud van kleur, 17 Zilver van Kleur en 20 Bronskleurig, de 4 medailles van de aflossing waren allen van Goud. Dus een dikke proficiat aan iedere zwemmer om dit resultaat op onze eigen wedstrijd neer te zetten, ik zou zeggen doe zo voort dan gaan we nog mooie dingen zien dit jaar.

Eindconclusie zowel organisatorisch als sportief hebben we er een echt feest van gemaakt en dat is uiteindelijk de bedoeling en dan is de harde labeur weer snel vergeten en waren we gisteren bij het opruimen alweer aan het brainstormen over editie 29, dus dat zit goed nog 362 dagen te gaan en we beginnen er weer aan.

Hierbij nog de volledige uitslag van 2 dagen wedstrijd in de Dommelslag.

Uitslag 2-daagse Bokkerijderswedstrijd.

Nog even deze mededeling het is misschien jullie opgevallen dat er Zondag tegen de vleet foto's werden genomen, deze kan je via volgende link bekijken, succes.

Volgende afspraak 5 oktober 2014 dan gaan we richting Lommel om er deel te nemen aan het Provinciaal Kampioenschap Dag 1.

Sportieve Groeten.
Het Bestuur.

1. joseppe (23/09/2014 08:25:42)
Goed gedaan OZV'ers.