Update Wedstrijden Ruben Geys
Bericht toegevoegd op 06/08/2014 20:54:41

Onze zwemmers zitten in een rustperiode, maar voor Ruben Geys onze OZV triatleet (als ik hem zo mag noemen) is het een drukke periode. Hij heeft deelgenomen aan de sprinttriatlon van Rijkevorsel en met succes. Na het zwemmen was Ruben op achtervolgen aangewezen, één maal het fietsen erop zat keek hij nog tegen een achterstand op tss de 25 a 30 seconden en wetende dat er nog een loopafstand van 4 kilometer op hem te wachten stond. Hij gaf onmiddellijk van katoen en wist nog iedereen te verschalken en de overwinning te behalen, hij legde de 400 meter zwemmen, 20 km fietsen en de 4 km lopen in een tijd van 50'28 af, puike prestatie en meteen een goede test voor aanstaande Zondag, dan vind in Lommel de kwart triatlon plaats, wie tijd en zin heeft mag gerust komen supporteren, start is voorzien om 14.00 uur, het zwemgedeelte word in het kanaal Bocholt - Herentals (brug vossemeren) gehouden, fiets en loopgedeelte in het centrum van Lommel. Allen op post.

1. Emmers Jim (06/08/2014 21:05:09)
Proficiat Ruben, wij zullen er Zondag bij zijn om te supporteren, was vorig jaar een leuke ervaring.

243963 bezoekers sinds 15/08/2003