Prikbord
Zwemschool
Definitieve Inschrijvingen
Uitnodigingen wedstrijden
Uitslagen
nieuw fotoalbum
Swimbase
Karcher
Acrobat
 
 

~~~~ Nieuwe website ~~~~
 
Belgische Jeugdkampioenschappen 18-19 & 20/07/14 Charleroi
Bericht toegevoegd op 21/07/2014 19:28:06
Hallo Iedereen,

Ons eerste avontuur in Charleroi zit er weer op. Onze zwemmers hebben het beste van zich geven tijdens de 3-daags durende Belgische jeugdkampioenschappen, gehouden in het mooie ' Helios ' zwembad. Aan de start van het kampioenschap werd er toch stiekem gehoopt op een medaille, maar helaas het heeft niet mogen zijn. De verschillen zijn dan ook zo klein tussen de zwemmers van de verschillende clubs. Maar al niet te min werden er weer mooie tijdsverbeteringen gerealiseerd in het 50 meter bad.
We noteren 2 top tien plaatsen (Jim 7de schoolslag en Jarne 9de rugslag), 2 top vijftien plaatsen (Toon 12de 200 wisselslag en Lars Geuens 14de op de 100 vlinderslag), 4 top twintig plaatsen en nog verschillende plaatsen iets verder naar achter in de rangschikking, het ging niet altijd van een leie dakje en er waren dan ook de nodige teleurstellingen, maar wat wil je we zitten op het einde van het seizoen, de zwemmers zitten stilaan op hun tandvlees, ook al na een zware 10 daagse stage in Sloven´e, dus niemand hoeft zich ook maar iets te verwijten, we zijn trots en willen jullie een dikke proficiat toe wensen. Iets verderop vinden jullie de volledig uitslag van de wedstrijd. Volgende week zitten we weeral in Charleroi dan voor het Belgische Kampioenschappen voor de oudere zwemmers 15 jaar en ouder en het zal een 'One man' show worden, want onze Thijs zal het Ozv vaandel alleen moeten dragen, gogogo Thijs, verslag hiervan is voor volgende week.

Uitslag Vrijdag voormiddag.
Uitslag Vrijdag namiddag.
Uitslag Zaterdag voormiddag.
Uitsalg Zaterdag namiddag.
Uitslag Zondag voormiddag.
Uitslag Zondag namiddag.

Sportieve groeten.
 


 
COMMENTAAR
 


1. Koen (22/07/2014 07:02:51)
En niet onbelangrijk onze aflossingen vermelden met 3 1ste jaar toch altijd mooi meegestreden en uiteindelijk 6e en 9e geworden, goed zo Lars, Lars, Jarne en Jim
 


   
Geef zelf commentaar
 
Naam
Bericht
   

 


246759 bezoekers sinds 15/08/2003

© 2002 concept zwemclub.be .. Hosted by prodius.be

 
Beam
Clijsters Sport
Apotheek Craps, Kapelstraat 4, 3900 Overpelt
DROPBOX