Belgische Jeugdkampioenschappen 18-19 & 20/07/14 Charleroi
Bericht toegevoegd op 16/07/2014 00:58:40

Vanaf vrijdag tot en met Zondag vinden de Belgische Jeugdkampioenschappen plaats in het Helios zwembad te Charleroi. Jarne, Lars H., Lars G., Jim en Toon zullen er de eer verdedigen van onze zwemclub. Ze zullen in verschillende zwemslagen proberen om misschien een ere metaaltje mee naar huis te brengen, dat zou natuurlijk top zijn maar het is al super dat ze deze ervaring mogen meemaken. We wensen hun alvast veel succes en houden jullie op de hoogte van de prestaties. Hierbij al het wedstrijdprogramma en de deelnemerslijst.

Tijdschema Wedstrijden.
Deelnemerslijst.

De Belgische Zomerkampioenschappen zullen doorgaan in het Olympisch Zwembad HELIOS te CHARLEROI, Rue de Montignies 103.

Voor alle dagen begint het inzwemmen in de voormiddag om 07.30 u en vangt de wedstrijd aan om 08.15 u en is het inzwemmen in de namiddag om 12.30 u en start de wedstrijd om 14.00 uur.

Sportieve Groeten.

243952 bezoekers sinds 15/08/2003