Vlaams Zomercriterium 11/12 & 13/07/14
Bericht toegevoegd op 16/07/2014 00:26:47
Beste Sportvrienden,

Onze zwemmers en zwemster zijn weer teruggekeerd van het 3-daags durende Zomercriterium gehouden in Brugge.
Hopelijk waren de weergoden hen goed gezind want na de wedstrijd kwamen ze allen samen om op de camping in tenten te slapen en bbq'tje aan te steken, een pintje en of sportdrank te drinken, volgens ons een gezellig onderonsje, er waren zelfs ouders en zwemmers aanwezig die niet aan de wedstrijd deelnamen, wat een ploeggeest. Maar er moest natuurlijk ook nog gezwommen worden, na de terugkeer van Sloven´e werd dit meteen een goede test om te zien of de harde labeur van het trainen ook resultaat bracht en of dit het geval was. Niet enkel individueel, maar ook de estafettewedstrijden brachten mooie ereplaatsen. Volgende resultaten werden door onze sporters behaald:

Goud:
Kenneth Luys 200 meter vrije slag

Zilver:
Van Mierlo Wim 100 meter vlinderslag
Ozv 1 4x 100 meter vrije slag estafette team

Brons:
Jammaer Philippe 100 meter vrije slag
Cuypers Joos 200 meter vrije slag
Cuypers Joos 200 meter schoolslag
Van Mierlo Wim 100 meter schooslag
Ozv 1 4 x 100 meter wisselslag estafette team

Voor sommigen was dit de laatste wedstrijd van het seizoen, onze jongste zwemmers zijn nog vol op aan het trainen voor de Belgische jeugdkampioenschappen, deze worden aanstaande weekend gehouden in Charleroi en voor wie dan nog wil doorgaan is er nog de recordmeeting gehouden in Bree.

In ieder geval wil ik de zwemmers van het Zomercriterium een dikke proficiat wensen met de behaalde resultaten, de deelnemers van de Belgische kampioenschappen veel succes wensen, voor de zwemmers waar het seizoen er voor op zit een mooie en verdiende vakantie.

Deze hadden jullie nog te goed de volledige uitslag met medaille winnaars inclusief.

Uitslag Zomercriterium 2014.

Tot binnenkort.