Vlaams Zomercriterium 11/12 & 13/07/14
Bericht toegevoegd op 08/07/2014 23:24:20
Hallo iedereen,

Het is ondertussen 9 dagen en enkele uren geleden dat we onze zwemmers voor het laatst gezien hebben in Zaventem. Nu over ongeveer 12 uur mogen we ze terug verwelkomen op Zaventem, want dan zit er de zwemstage van Solvenïe er weer op. Aan de hand van de dagverslagen en de vele foto's op de Facebook site van Landen hebben we het gevoel dat het allemaal ok was, alleen maar blije en tevreden gezichten. Nu of dat harde trainen ook zal lonen kunnen we volgend weekend al zien, want dan nemen al een groot aantal van onze zwemmers deel aan het Zomercriterium in Brugge. Lars H., Tim, Thijs, Joos, Wim, Phillip, Kenneth en onze enige dame Marte zullen dan het beste van zich geven tijdens dit 3 daagse durende event. We wensen iedereen veel succes toe en een mooie wedstrijd.

Hierbij vind u nog de nodige informatie voor zowel de zwemmers (inzwemtijden) en voor de officials want deze zouden een Vip behandeling mogen verwachten, als ook het wedstrijdprogramma.

Wedstrijdprogramma.

Nuttige informatie Zwemmers & Officials