Stage Slovenië 2014
Bericht toegevoegd op 28/06/2014 22:24:50
Beste Ouders/Zwemmers,

Het aftellen kan beginnen, nog een paar uren en onze zwemmers zitten in het vliegtuig richting Slovenië, reeds voor de derde keer wordt er richting het vertrouwde kuststadje van Ankaran gegaan in vakantiepark Adia, een mooi complex tegen de zee aan. Voor Sommigen is dit reeds de derde keer, andere voor de tweede keer, maar het grootste deel gaat voor de eerste keer (spannend), zowel de reis op zich, als voor de eerste keer in een vliegtuig. We zijn dit jaar met maar liefst 16 deelnemers een groot succes. Omdat er enkel na het avondeten contact met het thuis front mag genomen worden, wordt ook dit jaar weer een blog geplaatst, waar iedere dag door de zwemmers zelf een verslagje wordt gepost, je kan dit volgen op volgende link:

We wensen iedereen veel succes toe en een geslaagde stage, met zowel hard trainen maar ook tijd voor plezier en ontspanning.

Mvg Het Bestuur.

246228 bezoekers sinds 15/08/2003