Grote prijs Mozka Mol 21 & 22/06/14
Bericht toegevoegd op 23/06/2014 19:56:52

Het doet toch plezier als je na een lang zwemweekend in Mol, door deel te nemen aan de 2-daagse wedstrijd 'Grote prijs Mozka' naar huis gaat en dan denkt hier doen we het uiteindelijk allemaal voor. De weergoden waren ons gunstig gezind, zo goed zelfs dat de een s 'avonds bij na licht begon te geven in het donker zo was zijn hoofd verbrand en de ander gaf zijn pet weg aan iemand die nog minder haar had dan hemzelf. Als je deelneemt met een van de minst aantal zwemmers en je kan deze prestaties neerzetten dan weet je dat we goed bezig zijn. Het was nog een goede test in een 50-meter bad, kijkend naar de komende wedstrijden van Brugge en Charleroi. In de individuele wedstrijden werden mooie tijden en ere plaatsen gerealiseerd. Op Zondagnamiddag werden er dan nog finales gehouden in 4 verschillende zwemstijlen (vlinder, rug, school en vrije slag). Als je dan naar onze jongste deelnemers kijkt (11-12 jarigen), er werd in alle finales meegezwommen, 3 ozv-ers bij de vlinderslag en zelfs 4 zwemmers bij de rugslag dat is toch top, verder waren er nog 3 deelnames bij de (13-14 jarigen) en nog 3 bij de (17+ klasse). Het eremetaal bij de individuele wedstrijden werd als volgt verdeeld:

Goud.

Derde plaats.
Rubens Toon 100 Vrijeslag
Rubens Toon 100 Rugslag

Volledige uitslag van het weekend.

Uitslag Zaterdagvoormiddag.
Uitslag Zaterdagnamiddag
Uitslag Zondagvoormiddag
Uitslag Zondagmiddag

Een dikke proficiat aan iedereen toegewenst, volgende afspraak Zomercriterium Brugge, een week daarna de Belgische Jeugdkampioenschappen in Charleroi, maar eerst zullen we onze zwemmers 10 dagen moeten missen want aanstaande Zondag vertrekken ze richting Slovenië, er zal nog een blog op onze site geplaatst worden om alles te kunnen volgen.

Fotoalbum is ook bijgewerkt.

Groetjes.

1. Luc (24/06/2014 21:33:25)
yes, teamspirit!!!

244745 bezoekers sinds 15/08/2003