Grote prijs Mozka Mol 21 & 22/06/14
Bericht toegevoegd op 17/06/2014 23:52:17
Beste sportvrienden,

Na een paar weken met rust als het over deelname aan een zwemwedstrijd gaat, want ondertussen is er weer flink doorgetraind. We gaan aanstaande weekend richting Mol, om er deel te nemen aan de Grote prijs Mozka, dit is een 2-daagse wedstrijd met finales op zondag. Het is weer een kans om de tijden in een 50 meter bad aan te scherpen en eveneens een goede voorbereiding op wat er binnenkort gaat komen, zomercriterium in Brugge en het Belgisch jeugdkampioenschap in Charleroi beide gehouden in een 50 meter bad. Dus gaan we de vingers gekruist houden voor goed arm en benenwerk, we hopen eveneens op goed weer want de wedstrijd zal buiten gehouden worden.

De nodige informatie ivm met inzwemmen, startwedstrijd kan je terug vinden onder de rubriek 'kalender', even doorklikken op de rood aangeduide datums.

Wedstrijdprogramma Zaterdag.
Wedstrijdprogramma Zondag.

Bijkomende info:

Het binnenzwembad is ter beschikking voor in en uitzwemmen vanaf 10h zaterdag. Onder de middag is het gesloten. Zwemmers mogen niet met schoeisel in het zwembad (geen enkel). Clubs die dit wensen kunnen een tent zetten op de weide naast het overdekt zwembad. Dit kan vanaf vrijdagavond 17h of zaterdag vanaf 8h30.

Veel succes aan iedereen gewenst.

246117 bezoekers sinds 15/08/2003