Speedo Cup Best Leuven 11/05/14
Bericht toegevoegd op 06/05/2014 20:04:51

Na een weekendje rust, toen zijn we even gaan verbroederen met onze stage partners van Landen, komt de volgende wedstrijd weer in zicht. We gaan richting Leuven om in het mooie complex 'sportoase' deel te nemen aan de jaarlijks terugkerende Speedo Cup ingericht door zwemclub best. Het gaat hier om een eendagswedstrijd, nu door de ruime inschrijving van clubs is het inzwemmen opgesplitst in 2 groepen, OZV zit in de tweede lichting. Verdere informatie vind u in bijgevoegd document onderaan en men moet zich ook aan bepaalde gedragscodes houden in het zwembad en omstreken, nodige uitleg hierover in bijgevoegd document beneden.

Omdat er Zondag ook een badminton tornooi plaats vind, is er voor de zwemmers, officials, supporters, trainers en iedereen die we nog vergeten zijn, de grote Stella Artoiszaal op de 1ste verdieping ter beschikking gesteld, de bar is er geopend om lange wachttijden te vermijden, iedereen is verplicht om tijdens de middagpauze zijn eten en/of drinken daar te nuttigen, ook al heb je het zelf meegebracht. Er mag op geen enkele andere plaats in het complex gegeten of gedronken worden, gelieve hiermee rekening te houden.

Aan iedereen succes gewenst en tot Zondag.

Inzwemtijden Speedo Cup.
Gedragscodes Speedo Cup.

Programma Speedo Cup.

Zwembad SportOase
Philipssite 5
3000 Leuven

1. Fabienne (12/05/2014 19:13:09)
amaai, wat een prestatie ! 't was dun water geloof ik, want er werd snel gezwommen !

246199 bezoekers sinds 15/08/2003