Paaseierenzoektocht Paasmaandag 21/04/2014
Bericht toegevoegd op 21/04/2014 20:48:35
Feestbeesten,

Na een weekend van zwemmen was het tijd voor wat vertier in de vorm van onze paaseierenzoektocht. We willen graag de talrijke deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid, de weergoden waren ons gelukkig gunstig gezind, eerst heeft iedereen zich wat vitaminen kunnen toedienen in de vorm van verschillende croques, daarna werd er een wandeltocht geserveerd met verschillende leuke doe opdrachten met als eindresultaat het bekomen van een code om het gouden ei met de daarbij horende prijs te bekomen. Aan de glimlach op iedereen zijn gezicht zagen we dat het goed was, aan de kleinsten werd ook gedacht in de vorm van een springkasteel, een clown en 2 sminksters om het aangezicht te laten verfraaien, kortom een leuke dag om de paasvakantie af te sluiten, we hopen jullie volgend jaar ook weer mogen te verwelkomen, het zou ons en de club een groot plezier doen, tot dan.

Foto's vind je terug op onze site. Veel kijkplezier.

244728 bezoekers sinds 15/08/2003