Sprint Cup LSVZ Landen 09/03/2014
Bericht toegevoegd op 10/03/2014 13:21:35
Beste sportvrienden,

De wedstijd in Landen hebben we ook weer gehad, onder een prachtige zon en met ons eigen privé terras om het wat aangenamer te maken, hebben de zwemmers weer het beste van zich gegeven, knappe tijdsverbeteringen en medailles zijn weer mee naar huis genomen. Het eremetaal werd als volgt verdeeld:

Goudkleurig.
Van Mierloo Wim en Emmers Jim.

Zilverkleurig.
Van Mierloo Wim, Cuypers Joos, Emmers Jim en Theuwis Daan (x2).

Bronskleurig.
Rubens Toon (x2) en Vangerven Thomas.

Tijdens de 100 wisselslag van Wim werd er een valse start gerealiseerd, blijkbaar liggen de regels in ons Belgenland anders er werd er gewoon door gezwommen, vooraleer Wim dit door had was de rest al meer dan halfweg, hij heeft er toen nog een supersprint uitgetrokken en de rest nog allemaal ingehaald, dit gaat hem zeker geen 2de keer overkomen, volgende keer oogkleppen op en gaan met die banaan.

Uitslag Sprint cup LSVZ Landen.

Volgende afspraak de lange afstand wedstrijd van HZS op 13/04/2014, begin maar al af te tellen van 60 naar 0 (pffffff), succes.

U kan wat sfeerbeelden opsnuiven in het fotoalbum.

Tot de volgende keer.
Groetjes.