Sprint Cup LSVZ Landen 09/03/2014
Bericht toegevoegd op 05/03/2014 23:30:54
Hallo iedereen,

Volgend weekend gaan we richting landen om deel te nemen aan de sprint cup, voor de meeste gaat het om een wedstrijd van een ganse dag, alleen de jongsten moeten pas in de namiddag aanwezig zijn. Buiten het deelnemen aan de wedstrijd kunnen onze stagegangers eens kennis maken met hun mede zwemgenoten van Landen die ook een delegatie naar Slovenië sturen.

Omwille van het groot aantal inschrijvingen is het inzwemmen in 2 sessies verdeeld, OZV zit het tweede gedeelte, wat wil zeggen dan we in de voormiddag inzwemmen van 9.25 u tot 9.50 u en in de namiddag van 13.25 u tot 13.50 u.

Vergeet jullie bedje niet want er is plaats genoeg in de sporthal tegenover het zwembad, een goed humeur en goed armen en benen om weer besttijden te realiseren.

Veel Succes.

Programma Landen.