Paco westrijd & B-wedstrijd DMB Bree 23/02/2014
Bericht toegevoegd op 24/02/2014 13:14:53
Beste Sportvrienden,

Afgelopen weekend hebben we deelgenomen aan de zwemwedstrijd georganiseerd door DMB te Bree.
Eerst was het de beurt aan onze niet vergunninghouders tijdens de Paco wedstrijd, ze waren met zeven en hebben allemaal het beste van zich gegeven. Dit resulteerde in de volgende klasseringen:

Eerste Plaats.
Renier Loredana : 25 rugslag en 25 schoolslag

Tweede Plaats.
Theuwis Nelle : 50 rugslag
Janssen Jasper: 25 schoolslag

Derde Plaats.
Kerkhofs Maarten : 25 rugslag

Voor sommigen was het de eerste keer dat ze deelnamen, zodat ze van de zwemcompetitie konden proeven, ze hebben het allemaal heel goed gedaan en gingen na afloop allen met een medaille en een lolly naar huis, proficiat en hopelijk zijn jullie er de volgende keer weer bij.

Uitslag Paco Wedstrijd.

Daarna was het de beurt aan onze competitiezwemmers, we hebben weer veel goede dingen gezien, vele tijdsverbeteringen en medailles werden er mee naar huis gebracht, dit zorgde voor volgende eremetalen verdeling:

Goud.
Thijs Lomans, Marte Driesen, Jim Emmers(x3), Jarne Mentens en Lars Geuens.

Zilver.
Kenneth Luys, Marte Driesen, Toon Rubens (x2), Thomas Vangerven, Jarne Mentens, Lars Geuens en Daan Theuwis.

Brons.
Kenneth Luys (x2), Thijs Lomans en Marte Driesen.

Uitslag B-Westrijd.

Thijs moet tijdens zijn laatste wedstrijd van de 100 meter schoolslag gedacht hebben, ik ga mijn gouden medaille van de vlinderslag nu al vieren want ze hebben het zwembad met champagne gevuld, hij kreeg net iets te veel van het goedje binnen zodat hij het zwemmen even heeft moeten staken, maar toch petje af want nadat hij alles netjes had opgedronken heeft hij zijn 100 meter toch nog afgemaakt.

We gingen laat maar tevreden naar huis, volgende afspraak 9 maart dan gaan we richting onze stage vrienden van Landen, hopelijk iedereen paraat, tot dan.

Groetjes.

246068 bezoekers sinds 15/08/2003