Paco Wedstrijd & B-Wedstrijd DMB 23/02/14
Bericht toegevoegd op 19/02/2014 23:16:49

Na een weekendje rust gaan onze zwemmers weer aan de slag, het wordt bijna een thuiswedstrijd want we trekken naar bree.

Onze toekomstige zwemmers gaan als eerste aan de slag tijdens de Paco wedstrijd voor niet-vergunninghouders om eens van de zwemcompetitie te proeven. Kobe, Jasper, Maarten, Linde, Loredana, Nelle en Floortje gaan het beste van zich geven tijdens deze wedstrijd, veel succes.

Programma Paco Wedstrijd.

Iets later op de namiddag is het de beurt aan onze competitiezwemmers die deelnemen aan de b-wedstrijd. Weer een mogelijkheid om de besttijden weer wat aan te scherpen en om te zien of de harde trainingen lonen, ook aan hen veel succes toegewenst.

De nodige informatie ivm met inzwem en starttijden vind je in onze rubriek kalender.

Programma B-Wedstrijd.

243951 bezoekers sinds 15/08/2003