Flanders Speedo Cup 25 & 26/01/2014
Bericht toegevoegd op 27/01/2014 16:04:34
Hallo,

De Big Boys zijn weer terug na 2 dagen te hebben deelgenomen aan de Flanders Speedo Cup in Antwerpen.

Twee dagen van heeeeeel vroeg opstaan en aan tal van wedstijden deelnemen, maar het heeft zich geloond, vele tijdsverbeteringen en ze hebben hun mannetje gestaan tussen dat Internationale geweld.

En als je dan ziet dat men op Belgisch niveau, top 10 en zelfs top 5 plaatsen behaald worden, dan kan men alleen maar zeggen dat het harde trainen zich heeft geloond en dat we goe bezig zijn, proficiat met de behaalde resultaten.

Volledige uitslag van de Flanders Speedo Cup:

Uitslag Zaterdag.
Uitslag Zondag.

2. Lars g (28/01/2014 15:35:40)
Super goed gezwommen

1. Jan VM (27/01/2014 23:16:33)
Ook te vermelden dat onzen Jos , als verantwoordelijke "oproepkamer" , alle internationale toppers van dichtbij heeft zien passeren. Hij zorgde voor twee dagen discipline achter de schermen... ook voor de schermen want den TV heeft hem nie gemist (ook mijn kodakske heeft hem nie gemist ;-)). Trainer Koen heeft de ozv jeugd 2dagen met raad en daad bijgestaan met mooie tijden tot gevolg ieder in zijn discipline. Wedden dat Ozv in Duitsland ook zeer mooie resultaten heeft behaald... Aan iedereen proficiat en de begeleiding ne dikke merci!!

243951 bezoekers sinds 15/08/2003