Ijsberenduik Dommelslag S & R
Bericht toegevoegd op 06/01/2014 21:52:50
Beste,

Nu na de zwemwedstrijd in Antwerpen was blijkbaar toch nog niet iedereen moe genoeg om naar huis te gaan, want er was nog de mogelijkheid om een frisse duik (4.3° watertemperatuur) in het buitenzwembad van de dommelslag te nemen tijdens de 2de editie van de ijsberenduik, zowel bij de jonge zwemmers, als bij de ouders en sympathisanten werden er nog enkele gevonden die dit wilde ondernemen, gelukkig wisten we niet wat ons ging overkomen.

Het werd uiteindelijk een leuke, toffe avond waar iedereen zich nog kostelijk geamuseerd heeft.

We willen bij deze iedereen bedanken, bezoekers, helpers om alles in goede banen te lijden, sponsors die het varkentje van 'Slovenië' hebben bijgevuld en de mensen van S & R die ons deze mogelijkheid hebben gegeven.

Nog even een prijsvraagje, degene die kan raden wie er in het mooie berenpak zat, krijgt een gratis spaarlamp van Beam (grapje).

In het fotoalbum kan je de koude sfeer even mee opsnuiven.

Groetjes.

244743 bezoekers sinds 15/08/2003