Frank Pepermans AZSC Sprintcriterium 05/01/2014
Bericht toegevoegd op 06/01/2014 20:23:05
Beste Sportvrienden,

We hebben ons weer van onze beste kant laten zien afgelopen weekend tijdens de zwemwedstrijd in Antwerpen.

We keren met een tevreden gevoel terug, er werden weer vele tijdsverbeteringen gerealiseerd en al pogingen ondernomen om een A-tijd te behalen, wat helaas nog net niet lukte, maar dat zal niet lang meer duren.

Er werd gestreden in alle zwemstijlen, al dan niet in een 50 of 100 meter afstand. Aan ieder behaald resultaat werden punten toegekend, op het einde telde men deze punten samen en mochten de 8 beste van iedere leeftijdscategorie het onderling tegen elkaar opnemen in een 200 meter wisselslag wedstrijd.
We mochten de volgende resultaten noteren:

Eerste plaats:

Jim Emmers 50 rugslag
Jim Emmers 100 schoolslag
Wim Van Mierloo 50 vrije slag

Tweede plaats:

Jarne Mentens 50 rugslag

Derde plaats:

Wim Van Mierloo 50 schoolslag

Op het einde van de dag hadden we dan ook nog 3 zwemmers die aan de finale mochten deelnemen,Lars Geuens, Jim Emmers en Wim Van Mierloo.

In de finale behaalde Jim een prachtige 3de plaats, Lars eindigde in diezelfde wedstrijd mooi 7de, wat voor een eerste jaars benjamin een puike prestatie is, Wim werd in zijn wedstrijd knap 7de, iedereen was moegestreden maar voldaan. Hierbij de volledige uitslag van een lange dag.

Uitslag AZSC Sprintcriterium.

Sportieve groeten.