Ijsberenduik Dommelslag 05/01/2014
Bericht toegevoegd op 03/01/2014 11:00:47
Hallo iedereen,

Graag zou ik jullie er nog even willen aan herinneren dat aanstaande zondag de 2de editie van de ijsberenduik zal plaatsvinden in ons eigen Dommelslag zwembad.

Aanvang is voorzien om 14.00 uur, je kan die dag op 3 verschillende tijdstippen een koude duik maken, 16.00 - 18.00 - 20.00 uur, kostprijs per duik € 3,- en dit ten voordele van zorgcentrum het 'Fierkant'.

Nu voel je je niet geroepen om een duik in het koude water te maken, dan kan je nog altijd ons eigen OZV kraampje komen bezoeken, waar heerlijke ovenverse worstenbroodjes en verschillende verwarmende dranken worden geserveerd. De opbrengst hiervan word in een spaarpotje gestoken, ten voordele van onze stagegangers deze zomer.

Dus allen hier heen, trommel familie, vrienden en kennissen maar op, al was het maar voor de gezelligheid.

Alvast bedankt.
Met sportieve groeten.