Gent 9-10/11/2013 Landen 11/11/2013
Bericht toegevoegd op 11/11/2013 14:47:22
Gent

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, de BK.
Kyle was de eerste die aan(in) de bak mocht op de 50m schoolslag, net geen besttijd maar toch een goed begin met een 47e tijd in de schiftingen.
Daarna was hij terug de beurt aan voor de 200m schoolslag, hier verpulverde hij zijn BT met een mooie 5 seconden en het bracht op 2.35.78, goed voor de 30e tijd in de schiftingen.
Dan eindelijk Wim voor de 50m vlinderslag, net geen besttijd maar een goed gevoel dat wel en uiteindelijk de 62e tijd in de schiftingen.
Op zondag kwamen beide heren nog eenmaal in actie en konden we twee besttijden noteren.
Kyle ging op de 100m schoolslag naar de 34e plaats in een tijd van 1.10.24, en Wim zwom zijn 100m vlinderslag in 1.02.64 en finishte hiermee als 43tigste.
Kyle verbeterde op alle 3 zijn slagen clubrecords. 50, 100 en 200m schoolslag.
Wim daarentegen sneuvelde op 1 honderdste met de 100m vlinderslag van een clubrecord dat nog steeds op Roel Janssen staat. Dus Wim, volgende keer je nagels niet knippen.
50m vlinderslag stond al op zijn naam.

Conclussie van het BK weekend, na de vele tegenslagen van het voorbije jaar was dit zeker een opsteker voor beide heren en kunnen we dus met vertrouwen naar de toekomst kijken daar zij nog steeds bij de jongste deelnemers horen.

O ja, ik zou het bijna vergeten. Ik heb gehoord dat Lieve 's nachts spookgeluiden maakt tijdens het slapen.

Uitslag zaterdag
Uitslag zondag

Landen.

Wat doet een zwemmer op een vrije maandag, jawel een wedstrijdje 400m gaan zwemmen bij onze vrienden in Landen.
Met zn zessen waren we.
Besttijden voor Joos, Thomas en Toon. Net geen besttijd voor Thijs, Jim en Kenneth.
En toch behaalde Kenneth een 1ste plaats en goed voor een gouden plak.
Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan en dat is wat de trainer wil zien.
Een trofee van de dag aan iemand geven zou niet fair zijn daar ze alle zes de moeite deden om mee te doen.

Uitslag Landen

Conclussie van het weekend:
Vaststelling door de trainer na het weekend is dat de langdurig zieken/geblesseerden van vorig/begin dit seizoen na twee en bij Kenneth zelf maar iets meer dan 1 maand training terug in de juiste positieve flow zitten.
Dames en heren, doe zo verder en de rest volgt van zelf.

Koen

244743 bezoekers sinds 15/08/2003