Bree/Hasselt 30-7-2013
Bericht toegevoegd op 31/07/2013 18:06:39
Naar jaarlijkse gewoonte wordt er op de dinsdagavond na de BK nog een wedstrijd georganiseerd in klein bad om je tijden scherper te stellen.

Wij waren present met een ploeg van 6 zwemmers waar het doel toch enigzins verschillend was per zwemmer.
De eerste twee die aan de beurt waren gisteren, waren onze twee triathleten Ruben en Joery op de 400m vrije slag, voor hen was dit een wedstrijd in volle opbouw naar de volgende triathlon die zondag 11 augustus plaats vind. Beide bewezen ondanks de zware trainingsarbeid van de voorbije weken dat het conditioneel wel goed zit, Joery verbeterde zijn PR met 4” tot 4.35.11 en Ruben deed er een second af en staat nu op 4.40.16. Dus de avond was goed begonnen.

De volgende die aan de beurt was was onze WK ganger, voor wie deze wedstrijd als een laatste test richting WK gold. Michelle starte op de 50m vrije slag en wist hier een PR te zwemmen en te stranden op de magische grens van 30” rond.

Daarna kwamen Jeffrey en Thijs aan de beurt op de 50m vrije slag, voor beiden was vanavond de afsluiter van het seizoen, Jeffrey wist zij PR te verbeteren tot 29.15, terwijl Thijs net boven zijn PR bleef.

Als laatste in de eerste ronde kwam Toon aanbod en dit op de 200m vrije slag, de vraag die iedereen zich stelde, gaat hij vandaag weer zijn tijden verpulveren of niet. En ja hoor, Toon, blijkbaar nog steeds in de goede flow - zwom een PR met 2.22.34 wederom 4” sneller en meteen ook goed was voor zijn A-tijd. Proficiat.

Hierna was het wachten tot het derde deel van de wedstrijd waar Michelle, Jeffrey, Thijs en Toon nogmaals in actie kwamen op de 100m vrije slag.

Michelle blijkbaar goed op schema voor de WK zwom weer een PR met 1.03.50.
Jeffrey zwom op een fractie na zijn PR.
Toon en Thijs zwommen beiden een P.R, Toon met 1.07.05 en Thijs met 1.07.11.

Uitslag recordmeeting Bree

Trainer tevreden en voor iedereen een wel verdiende vakantie.

Adios en tot in Torremolinos.(dat is Spaans voor september).

2. Fabienne (01/08/2013 23:24:31)
Amai zwemmers, terwijl ik op mijn lui gat lag aan de tent of zwembad(je), hebben jullie flink je best gedaan !!
Hup Michelle, nu nog een goede prestatie op je WK !
Tot op een volgende training !

1. Eric Sonja Jim en Kio (31/07/2013 21:21:17)
Proficiat aan iedereen met de behaalde resultaten en een dikke proficiat aan Toon met het behalen van zijn A-tijd.
Iedereen een prettige vakantie gewenst en succes voor Michelle op het WK.

244387 bezoekers sinds 15/08/2003