Paaseierenzoektocht 30/3/2013
Bericht toegevoegd op 02/04/2013 00:06:42
Omdat het de eerste keer was dat we een zoektocht naar paaseieren organiseerde kunnen we spreken van een geslaagde onderneming.

Nadat er 2 paashazen verschenen(Haas Wim en Haas Kenneth) zijn we in 2 groepen op zoek gegaan naar de eieren. Alles werd verzameld in een kar en op de terugweg werd er al gesnoept.

Bij de terugkeer naar "De Bosuil" waar een tent met verwarming was begon het feest. De tekeningen werden opgehangen, drankjes verdeeld, hotdog klaargemaakt en spelletjes gedaan. De prijzen werden verdeeld en volgens de geruchten waren er ook eieren met alcoholsmaak want Chris en Eric zaten achter de paashazen aan om ze op te eten. De leden van de zwemschool en de zwemclub waren goed vertegenwoordigd, alles samen waren we met 100 personen en was het een gezellig samenzijn.
Wie de tekenwedstrijd heeft gewonnen weet ik nog niet bij het maken van dit verslag.

We bedanken de organisatoren van dit feest.

Danny Geuens(mister Beam)
Sonja, Cindy en Raf, zijn secretaressen,
en de medewerkers van vuur en vlam.
suzy, Kurt, Kristel, Bart, Eric.

243968 bezoekers sinds 15/08/2003