Antwerpen 19-20/1/2013
Bericht toegevoegd op 20/01/2013 21:45:08
Dit weekend was OZV aanwezig in Antwerpen, strijdend voor een Vlaamse titel.

OZV werd vertegenwoordigd door een delegatie van 3 zwemmers en trainer Koen.

Het was de eerste keer dat ze in zo'n groot tornooi mee deden en de binnenkomst in het zwembad was voor hen overweldigend. Ook mede door de aanwezigheid van de beste zwemmers van Europa.

Dit is dus een leerproces waar ze door moeten. Proberen de stress thuis te laten is natuurlijk een stuk makkelijker gezegd dan gedaan.

Michelle en Jeffrey Franssen zwommen via Vlaamse Liga voor Gehandicapten onder licentie van OZV. Hun inschrijftijden werden dan ook aangepast en gingen proberen een limiet te behalen voor het WK voor anders validen. Of ze hierin geslaagd zijn zullen we pas achteraf weten maar Koen was heel tevreden over hun tijden.

Kenneth Luys benaderde bijna zijn tijden van klein bad in een 50m bad en ook hierover had Koen niet te klagen.

Proficiat voor de mooie prestaties.

Nieuw programma Duisburg toegevoegd

244376 bezoekers sinds 15/08/2003