25-11-2012 Landen en Hasselt
Bericht toegevoegd op 20/11/2012 23:05:50
Ook dit weekend gaan we op 2 plaatsen OZV vertegenwoordigen.

4 zwemmers gaan naar Landen, hier gaan de 400m gezwommen worden.

De andere gaan naar Hasselt en gaan er een Splash- en een B-wedstrijd zwemmen.

Een splash wedstrijd is een kennismaking van onze niet-vergunning houders met het competitie zwemmen.
Ze worden dan ook extra in de watten gelegd omdat de Sint naar deze wedstrijd komt kijken en misschien afhankelijk van de resultaten worden de schoentjes gezet en extra gevuld. Na de wedstrijd geeft de Sint aan iedere zwemmer een zak snoep. De zwemmers moeten wel tegen de Pieten zeggen dat ze niet te kort bij het water gaan staan omdat dan het water zwart kan worden. Aan de mama of papa's, vergeet je camera niet om deze mooie gelegenheid vast te leggen.

Onze B-zwemmers gaan proberen een A-tijd te verzamelen.

De SPLASH wedstrijd zal aanvangen om 13 u 30' i.p.v. 13 u 45' (Inzwemmen vanaf 13 u 15'). Het einde is voorzien omstreeks 15 u 15' waarna aansluitend de Sint zal beginnen met het overhandigen van de medailles en het uitdelen van het snoepgoed in het zwembad.
Maak a.u.b. zeker kenbaar aan uw mama's

244383 bezoekers sinds 15/08/2003