Bokkerijders 2012
Bericht toegevoegd op 17/09/2012 10:15:39
Ook deze keer was de "Bokkerijder" een geslaagd tornooi.
De wafels waren lekker, de koffie was zoals de nieuwe man(heet en sterk), de soep rood, het stoofvlees heerlijk, de frieten knapperig. De sfeer was goed en besttijden na 2,5 weken training, er zijn resultaten behaald die boven verwachting waren. Een puike prestatie van de organisators en het werkpaard Yvo. Een proficiat aan iedereen die hieraan meegeholpen hebben want met z'n allen gaat het beter en sneller.
De bezetting van clubs was dit jaar wel wat minder dan andere jaren maar dat kon de pret niet bederven.

Veel edelmetaal is in Overpelt gebleven. kijk naar de verdeling en de uitslag.

Goud voor de estafette ploegen:

4 X 50m vrije slag gemengd open: Leen Hendrikx, Marte Driesen, Toon Rubens en Thijs Loman.
4x50m wisselslag Heren open: Kenneth Luys, Joos Cuypers, Wim Van Mierloo en Jeffrey Franssen.
4x50m vrije slag: Kyle Van Limbergen, Wim Van Mierloo, Michiel Sevens en Roy Goossens.

Goud individueel:

Bjorn Luys(4x),Wim Van Mierloo(6x),Anne-Sophie Jammaer(2x), Michiel Sevens(2x),Thijs Loman, Jasper Davids, Kyle Van Limbergen, Jim Emmers, Janre Mentens, Lode Van Mierloo(2x) en Lien Evens.

Zilver voor de estafetteploegen:

4x50m wisselslag gemengd: Toon Rubens, Thijs Loman, Marte Driesen en Leen Hendrikx.
4x50m vrije slag: Michelle Franssen, Lien Evens, Cindy Reijnders en Anne-Sophie Jammaer.

Zilver individueel:

Toon Rubens(3x),Anne-Sophie Jammaer, Jim Emmers, Marte Driesen(2x), Jarne Mentens(2x), Lien Evens, Kyle Van Limbergen, Rune Theuwis, Lode Van Mierloo, Roy Goossens, Joos Cuypers, Michiel Sevens, Lars Geuens en Lode Van Mierloo.

Brons voor de estafetteploeg:

4x50m wisselslag Dames open: Cindy Reijnders, Michelle Franssen, Anne-Sophie Jammer en Lien Evens.

Brons individueel:

Michelle Franssen(4x), Lars Geuens(2x), Toon Rubens(2x), Michiel Sevens(2x), Lene Schuurmans, Joos Cuypers, Cindy Reijnders, Jim Emmers, Thijs Loman, Kenneth Luys, Anne-Sophie Jammaer, Jasper davids, Riet Hendrikx en Kenneth Luys.

Dit zijn er heel wat en daaraan kun je merken dat we goed bezig zijn.Proficiat aan alle deelnemers.

Een paar uitschieters waren er ook bij:
kyle 11 seconden op de 400m vrije slag.
Thijs 12 seconden vanaf op de 400m vrije slag.
Lars deed er 9 seconden vanaf op de 100m vrije slag.

Er werden ook nog clubrecords gezwommen, twee voor Wim op de 50m en 100m vlinderslag en twee voor Kyle op de 50m vrije slag (tussentijd aflossing) en de 100m vrije slag.

Uitslag Bokkerijder 2012
Puntenclassement

Ook vermelden we nog dat Ruben Geys meegedaan heeft aan het BK 1/4 triatlon in Mechelen.
Hij ging als 28e over de streep en werd het 8e van zijn leeftijd. Hij had wel pech want door een valpartij net voor hem werd hij opgehouden en moest de kopgroep laten gaan.

Proficiat.

BK 1/4 triatlon Mechelen