Zomercriterium Brugge 13/14/15-7-2012
Bericht toegevoegd op 14/07/2012 16:51:55
Na de zware trainigen en een geslaagde stage beginnen we nu aan de eerste van de 3 wedstrijden.

Op de eerste dag van het zomercriterium hebben we al een gouden medaille binnen.
Iris Swennen heeft deze behaald op de 100m vrije slag.

Nu een nachtje in de tent met hopelijk geen regen gaan we er morgen een lap opgeven.

Dag 2 in Bruhhe,
vandaag geen medailles, alleen verbeterde groot bad tijden met Jasper als uitschieter van de dag met een tijdsverbetering van een dikke 5 seconden op de 100m vlinderslag.

We hebben niet alleen gezwommen in Brugge, we hebben het ook verkend.

Een kort resum

1. Koen (15/07/2012 20:36:44)
Ik heb mooie prestaties gezien een goede groepssfeer. Je ziet 10 dagen serieus trainen en de resultaten zijn ook naar gelang, af en toe wel een uitschuiver maar dat is een deel van het leerproces. Dit is een goede basis om het nieuwe seizoen op te starten en hopelijk wel eens een volledig jaar zonder zwembad perikkelen. Alle zwemmers van het Vlaams Criterium een prettig verlof en zie jullie eind augustus.
Koen

244382 bezoekers sinds 15/08/2003