25ste Bokkerijderswedstrijd
Bericht toegevoegd op 15/09/2011 19:57:32
Wij zijn nog even aan het bekomen van het mooie zwemweekend in ons zwembad Dommelslag in Overpelt.

Via bovenstaande link vind je alvast de uitslag in diverse formaten voor onze deelnemende clubs.

Het OZV-bestuur wenst alle deelnemende clubs te bedanken voor hun aanwezigheid en sportieve instelling. Het doel van onze club is om een leuke, sportieve en aangename wedstrijd te organiseren. Dankzij de medewerking van alle clubs denken wij dat dit gelukt is.

Dit alles is natuurlijk enkel mogelijk dankzij de inzet van vele ouders. Wij willen dan ook de helpende vrijwilligers die werkzaam zijn geweest in 't Pelterke, zwembad, cafetaria en sporthal van harte te bedanken.

Op naar ons feest voor ons 40-jarig bestaan !

Foto's toegevoegd in Nieuw fotoalbum

2. Vangansewinkel Luc (20/09/2011 21:04:42)
jammeer dat ik er niet bij kon zijn

1. Jan Van Mierloo (18/09/2011 20:40:24)
Een pluim voor de organisatie en de vele helpende handen.
Ook proficiat voor de zwemmers die het nieuwe seizoen goed inzwommen met een mooie tweede plaats!

244375 bezoekers sinds 15/08/2003