start zwemschool
Bericht toegevoegd op 27/08/2011 12:31:00
Na een welverdiende (zomerse) vakantie zullen de zwemlessen terug beginnen tijdens het weekend van 3 en 4 september. Elke zwemmer begint terug te zwemmen in het groepje waarin hij/zij in juni gestopt is.

In het weekend van 17 en 18 september organiseert OZV haar jaarlijkse Bokkerijderswedstrijd, waardoor er dat weekend geen zwemlessen zullen zijn.

Het nieuwe seizoen begint op 1 oktober. In de loop van de maand september zal iedereen een uitnodiging ontvangen om het lidgeld opnieuw te betalen.

In verband met de verbouwingswerken is het nog onduidelijk wanneer het zwembad gesloten zal zijn. De directie van het zwembad wil de sluitingsperiode zo beperkt mogelijk houden. Zodra wij de definitieve planning van de werken ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk onze leden hierover informeren.

Wegen onderhoud aan het zwembad zal dit gesloten zijn van maandag 5 september tot vrijdag 9 september. Zaterdag 10 september is het dus gewoon zwemschool.

[b]Voor een optimale werking van onze zwemschool zijn we steeds op zoek naar begeleiders. Ervaring in het zwemmen is een pluspunt, maar absoluut geen vereiste. Binnen OZV zorgen we voor de nodige opleiding. Ouders die hierin ge

243963 bezoekers sinds 15/08/2003