Paasweekend
Bericht toegevoegd op 18/04/2011 21:15:01
Zola-Cup te Antwerpen

Afgelopen weekend hebben een deel van onze zwemmers deelgenomen aan de Youth Swimming Cup in Antwerpen. OZV kon 2x goud, 2x zilver en 2x brons mee naar huis brengen.
Kyle Van Limbergen behaalde goud op de 50m en op de 100m schoolslag, deze tijden waren goed voor twee nieuw clubrecords : 50m schoolslag : 36.46 en 100m schoolslag 1.18.67. Verder behaalde hij zilver op de 50m vlinderslag en op de 50m vrije slag, brons op de 100m en 200m vrije slag. Kyle werd gehuldigd als complete zwemmer bij de benjamins en voor de beste prestatie.

uitslag zaterdag

uitslag zondag

uitslag zondag finales

Vrije slag Tornooi te Valkenburg

Het was een gezellige en warme wedstrijd met verschillende beststijden en twee medailles.
Michiel Sevens en Claudia Nysen wonnen een bronzen medaille.
Verder waren er besttijden voor Claudia Nysen, Leen Hendrikx, Riet Hendrikx,Marte Driesen, Thijs Loman, Toon Rubens, Jasper Davids, Lieke Beijk, Robinn van Mierlo, Cindy Reijnders, Mariska Eerdekens, Michiel Sevens en Kenneth Luys

uitslag

243969 bezoekers sinds 15/08/2003