Bericht toegevoegd op 11/04/2011 21:42:20

Op zondag 17 april zal er GEEN zwemschool zijn van 9h00 tot 10h00. De zwemlessen/trainingen die gepland zijn van 10h00 tot 11h00 gaan WEL gewoon door.

Wij zijn genoodzaakt deze beslissing te nemen wegens een tekort aan begeleiders. Om op een verantwoorde en veilige manier zwemlessen te kunnen organiseren is er een minimum aantal begeleiders nodig. Op 17 april kunnen wij deze niet garanderen.

Voor onze zwemschool zijn wij reeds langere tijd op zoek naar bijkomende begeleiders. Bij deze willen wij nogmaal een oproep doen naar (jonge) volwassenen die zich willen inzetten om kinderen te leren zwemmen. Het is niet nodig dat je ervaring hebt in het zwemmen. OZV zal zorgen voor de nodige opleiding en begeleiding.

Kinderen die op onze wachtlijst staan voor de zwemschool van OZV willen wij voorrang geven indien een van de ouders wil meehelpen in onze zwemschool. Neem contact met ons op via onderstaand email-adres.

Voor meer info over dit alles kan je altijd contact opnemen met OZV via sportsecretaris@ozv.zwemclub.be

246090 bezoekers sinds 15/08/2003