Zondag 20 maart 2011
Bericht toegevoegd op 14/03/2011 09:04:24
OZV eindigde op de derde plaats in de clubrangschikking op de Sprintcup te Landen. Er waren volgende individuele prijzen :

goud voor : Berten Panis 2x, Riet Hendrikx 2x, Claudia Nysen en Van Limbergen Kyle 3x

zilver voor : Bjorn Umans en Lore stalmans 2x, Claudia Nysen, Lode Van Mierloo, Leen Hendrikx , Lieke Beijk

brons voor : Marte Driesen , Ruth Vanderheyden, Bjorn Luys, Lore Stalmans, Toon Rubens, Bjorn Umans en Wim Van Mierloo

Aflossingen

brons bij de 4x50 wisselslag voor :
Ruth Vanderheyden, Lien Vanderlinden, Lore Stalmans en Celine Janssenswillen

brons bij de 4x 50 vrije slag voor :
Lore Stalmans, Ruth Vanderheyden, May Geelen en Celine Janssenswillen

Er is ook nog jonge haai gezwommen door Kyle VanLimbergen 2x ,Van Mierloo Wim 2x en Bjorn Umans.

Nieuwe clubrecords :

Kyle Van Limbergen : 50m schoolslag 0.36.92 en 100m wisselslag 1.14.54

Wim Van Mierloo : 50m vrije slag 0.28.15 en 50m vlinderslag 0.30.51

Bjorn Umans : 50m schoolslag 0.31.81

uitslag Landen

Onze zwemmers uit de zwemschool namen deel aan een wedstrijd voor niet-vergunninghouders te Lommel. En ook onze NVH'ers hebben het goed gedaan : ze brachten maar liefst 13 keer goud, 7 keer zilver en 6 keer brons mee naar huis. Ook de aflossingsploeg werd het eerste dus een totaal van 30 medailles. De opvolging is verzekerd. Een proficiat aan al onze jonge zwemmers en op naar de volgende wedstrijd : Deze is op 3 april in het zwembad de Dommelslag. Een wedstrijd georganiseerd door ZCN uit Neerpelt.

uitslag Lommel NVH

244745 bezoekers sinds 15/08/2003