Weekend 5-7 maart 2011
Bericht toegevoegd op 08/03/2011 16:03:57
Zaterdagmorgen vertrokken we met zwemmers en ouders richting Relaxhoris. Na een tussenstop en een wandeling in Aywaille kwamen we in de namiddag aan te Xhoris, alwaar we in het paviljoen van Relaxhoris onze intrek namen. Nadat we onze kamers hadden ingericht vertrokken we een eerste maal naar het 25m bad van Aywaille voor een eerste training. Na het avondeten werden de nieuwe zwemmers gedoopt. Vanaf dan hadden we er 7 echte OZV'ers bij.

Zondagmorgen na het ontbijt was er bosspel. Na de middag gingen we een tweede keer trainen in Aywaille. Onze trainers hadden voor een pittige training gezorgd, zodat alle afvalstoffen uit de lichamen van de zwemmers gezwommen werden. 's Avonds was er een kwis voor iedereen en uiteraard nog een drankje voordat we gingen slapen.

Ook onze laatste dag, maandag, hebben we nog flink gesport en gewandeld. Na een rondje mini-golf en het zoveelste partijtje voetbal was het tijd om opnieuw richting OVerpelt te rijden.

We mogen besluiten dat het een geslaagd, zonnig, lekker, leuk weekend was. Onze zwemmers en natuurlijk ook de ouders hebben zich van hun beste kant laten zien. De foto's in ons fotoalbum zeggen voldoende.
Foto's kan je altijd doormailen dan plaatsen we deze in ons fotoalbum.

voetbal bij OZV

3. Emmers Eric (09/03/2011 20:57:03)
Jim vond het super tof, bedankt voor de goede zorgen.

2. Luc (09/03/2011 16:20:12)
Bij het voetbal zijn er geen Ronaldo's te zien, hou het maar bij het zwemmen

1. Jan Van Mierloo (08/03/2011 23:34:05)
Het moet super geweest zijn aan alle mooie verhalen te horen!
Hoed af voor de organisatoren en de begeleiding!!!

243936 bezoekers sinds 15/08/2003