1ste wedstrijd Limburg Cup
Bericht toegevoegd op 02/01/2011 15:21:54
Aanstaande zondag 9 januari vindt in Bree (en niet zoals eerst gepland in Leopoldsburg) de eerste dag plaats van de Limburg Cup. Let op : dit zijn geen Limburgse Kampioenschappen. Deze vinden plaats in het najaar van 2011.

Op de eerste wedstrijd van het jaar hebben een deel van onze zwemmers deelgenomen aan de eerste dag van de Limburg Cup. Het leverde OZV 3x goud, 1x zilver en 3x brons op.

Bij de benjamins konden Kyle Van Limbergen, Thijs Loman en Bjorn Luys hun tijden verbeteren op de 200m rug. Kyle behaalde hier de 1ste plaats.
Ook op de 400m vrije slag hebben onze benjamins hun persoonlijke tijden wat scherper gezet. Ook hier behaalde Kyle een gouden medaille en een loodvisje(A-tijd). De uitschieter van vandaag is Toon Rubens, met een verbetering van liefst 25 seconden op de 400m vrije slag.

Bij de miniemen konden Robinn Van Mierlo, Kenneth Luys en Jasper Davids hun tijd verbeteren op de 200m rug.

Bij de kadetten op de 200m rug kon Dorien Reynders haar tijd verbeteren en behaalde Lieke Beijk een 2de plaats. Op de 400m vrije konden beiden hun tijden aanscherpen. Dorien zwom zelfs 13 seconden sneller dan haar besttijd.

Voor Ruth Vanderheyden was het haar eerste wedstrijd terug na een paar maanden afwezigheid. Ze eindigde op de 1ste plaats. Lien Evens behaalde de 3de plaats.

Bij de juniors behaalde Brecht Reynders 2 keer een 3de plaats.

uitslag

1. trainer Theo (10/01/2011 09:56:04)
Proficiat met jullie resultaten!

246076 bezoekers sinds 15/08/2003