Laatste laatste-kans wedstrijd te Mol
Bericht toegevoegd op 22/12/2010 20:22:35
Afgelopen zondag op de Laatste-kans wedstrijd te Mol zijn onze zwemmers nog eens tot het uiterste gegaan, voor de laatste keer dit jaar. We hebben toch voor de laatste keer dit jaar verschillende medailles mee naar huis genomen : 5x goud Toon Rubens, Lode Van Mierloo(2x), Bjorn Umans (2x), 3x zilver Bjorn Luys, Toon Rubens en Bjorn Umans en 5x brons Celine Janssenswillen, Kyle Van Limbergen, Bjorn Luys, May Geelen en Lien Evens..
Onze jongste zwemmers, de eendjes, hebben het goed gedaan : Leen Hendrikx, Toon Rubens, Lode Van Mierloo en Bjorn Luys hebben hun tijd nog kunnen verbeteren en nog een schildje behaald. Besttijden waren er ook nog voor Lieke Beijk, Michelle Franssen, Bjorn Umans, Kyle Van Limbergen, Kenneth Luys en Joos Cuypers
Kyle heeft een poging gewaagd om het Belgisch record op 100 m schoolslag te verbreken, maar helaas hij strandde op 17 honderste seconden van het Belgisch record (1.19.93). Maar hij heeft wel zijn eigen provinciaal record op 100 m schoolslag en 50 m schoolslag nog wat scherper kunnen stellen, namelijk op de 100m schoolslag 1.20.10 en 50 m schoolslag 37.67.
De uitblinker van vandaag was Lode Van Mierlo met een tijdsverbetering van 15 seconden op de 100m wisselslag.
Dit was de laatste wedstrijd voor dit jaar en nu gaan we terug met volle moed beginnen aan nieuw jaar.

Jos/Herlinde

uitslag

1. trainer Theo (03/01/2011 15:45:36)
Knap werk van OZV!