X-mas balls te Bree
Bericht toegevoegd op 16/12/2010 19:26:43
Afgelopen zondag hebben een deel van onze zwemmers meegedaan met X-mas balls in Bree om nog hun tijden te kunnen verbeteren. Alle zwemmers hebben goed gezwommen, wat resulteerde in een aantal besttijden voor de zwemmers. Verschillende zwemmers hebben nog een schildje kunnen behalen.
Er werd ook een clubrecord verbroken : Kyle Van Limbergen zwom een nieuw clubrecord op de 200m rugslag in een tijd van 2.49.05 bij de benjamins 11 jaar.
Proficiat aan alle zwemmers, trainers en ouders ondanks het slechte weer en de veel te lange wedstrijd.
Nu gaan we zondag in Mol er voor de laatste keer nog eens tegenaan. Veel succes aan iedereen die mee doet.

Herlinde

uitslag

1. trainer Theo (24/12/2010 09:45:45)
Proficiat allemaal om in die omstandigheden over het algemeen goede prestaties te hebben geleverd! Succes in Mol!

246049 bezoekers sinds 15/08/2003