Laatste dag PK te Lommel
Bericht toegevoegd op 15/10/2010 08:43:06
Op de laatste dat van de provinciale kampioenschappen behaalde OZV 3 gouden, 4 zilveren en 1 bronzen medaille.

Eendjes
Onze 4 eendjes zwommen voor de eerste maal een 200m wisselslag. Lode Van Mierloo behaalde een bronzen medaille.

Aflossinsploegen
De miniemen meisjes van OZV May Geelen, Dorien Reynders, Ruth Vanderheyden en Lieke Beijk behaalden twee maal het podium : zowel op de 4x100 vrije slag en de wisselslag behaalden zij een tweede plaats.
De benjamins jongens Jasper Davids, Kyle Van Limbergen, Wim Van Mierloo en Joos Cuypers werden provinciaal kampioen op de 4x100 m wisselslag. Op de 4x100 vrije slag behaalden zij de tweede plaats.

Lange afstand
Bij de meisjes werd Iris Swennen provinciaal kampioen op de 800m vrije slag. Lien Vanderlinden behaalde zilver bij de kadetten.
Ook bij de jongens hebben we een nieuwe provinciaal kampioen : Tom Vangeneugden werd eerste bij de seniors. Bij de kadetten verbeterde Michiel Sevens zijn tijd met 30 seconden en werd daarmee derde.

Er werden twee nieuwe clubrecords gezwommen :
Michiel Sevens op de 800m vrije slag (tussentijd) bij de 15 jarigen met een tijd van 9.15.38
Iris Swennen op de 800m vrije slag bij de dames (19+) met een tijd van 9.36.83

Bij de jongeren werd er onder de douche uitgebreid afscheid genomen van Brendan en Aidan. Wij wensen hen veel succes bij hun nieuwe club.

uitslag

De definitieve eindstand in het provinciaal kampioenschap : 1. OZV 1789 2. HZS 1738 3. DMB 1727.

OZV wint dus voor het derde opeenvolgende jaar ! Proficiat aan ALLE zwemmers en trainers.

1. trainer Theo (18/10/2010 12:04:22)
Proficiat met jullie resultaten met enkele mooie uitschieters; misschien vooral nog met het behalen van de 3de clubtitel Limburgs Kampioen op rij! (of zijn we voorbarig)- alleszins een prestatie van iedereen -

246117 bezoekers sinds 15/08/2003