Bokkerijderswedstrijd 18 en 19 september 2010
Bericht toegevoegd op 15/09/2010 08:18:00
Komend weekend vindt in zwembad "Dommelslag" te Overpelt de 24ste Bokkerijderswedstrijd plaats.

Tijdens de wedstrijd hebben wij de aanliggende sporthal ter beschikking. Alle zwemmers dienen zich om te kleden in de kleedkamers van de sporthal. Voor en na de wedstrijd verblijven de zwemmers in de sporthal. Wij vragen om geen sporttassen ed. mee te nemen naar het zwembad. In de sporthal is er bewaking, maar laat geen waardevolle spullen achter !

De juryvergadering zal plaatsvinden in de sporthal. Er is koffie en wafels voorzien voor alle officials.

Deelnemers aan de zwemwedstrijden mogen niet in het recreatief gedeelte van het zwembad. Indien zij dit toch wensen kunnen zij, enkel via OZV, een toegangsticket kopen tegen verminderd tarief.

Hieronder vind je verdere info ivm de wedstrijd

programma overzicht

deelnemende clubs